Over Ontdek het Wad

In September 2017 zijn wij als team van programmeurs, ontwerpers en marketeers een nieuw project gestart om toeristen beter kennis te laten maken met het schitterende Waddengebied en bij te dragen aan het behoud hiervan.

Wat is onze missie?

Iedereen verdient het om kennis te maken met het Waddengebied en een heerlijk, ontspannen vakantie te hebben op één van de mooiste gebieden van Nederland. Ontdek het Wad wil mogelijke eilandbezoekers helpen met het vinden van de ideale eilandvakantie die perfect aansluit op haar wensen. Dit doen we doormiddel van ons platform waarmee we mogelijke eilandbezoekers en (eiland) ondernemers samenbrengen en onderling de interactie laten aangaan om elkaars ervaringen te delen. Daarbij willen we met onze website een compleet pakket leveren zodat alle benodigde informatie voor een eilandbezoek op één plek aanwezig is.

Wat is onze visie?

Het ultieme doel van Ontdek het Wad is het worden van het informatie, entertainment en boeking platform voor het Waddengebied. Daarbij willen we meer mensen kennis laten maken met dit schitterende natuurgebied en tevens bijdragen aan het behoud van de unieke natuur, cultuur en dieren.

Wat is onze dienst?

Ontdek het Wad is een platform waar je als bezoeker alle benodigde informatie kunt vinden voor een bezoek aan het Waddengebied. Daarbij kun je je ervaringen delen in de community en gemakkelijk via het systeem van Booking.com een accommodatie boeken.

Daarnaast biedt het platform ook ruimte voor (eiland) ondernemers om hun producten of diensten te promoten.

Wat voor service bieden wij?

Wanneer je een accommodatie boekt via de website van Ontdek het Wad profiteer je van dezelfde servicevoorwaarden als wanneer je via Booking.com zou boeken. Zo ontvang je een ruime keus, lage prijzen, direct bevestiging, geen reserveringskosten, veilig boeken en 24/7 ondersteuning.

Ondernemers die het platform gebruiken voor hun advertenties profiteren tevens van een snelle ondersteuning bij vragen en kunnen via het inlogsysteem gemakkelijk hun gegevens en advertenties beheren. Daarnaast ontvangen ze een melding wanneer iemand wat over hun bedrijf zegt in de community zodat ze hier interactie mee kunnen creëren.

Vragen of tips?

Ons platform is er voor jou! Daarom zijn wij continue bezig om verbeteringen door te voeren en zijn wij benieuwd naar voor jouw feedback en vragen! Alleen door samen te werken kunnen we het platform nog beter maken. Laat ons weten wat je van ons vindt door rechtsonder in beeld op de ronde feedback knop te klikken!